Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Berglund: - Det svartnet for meg

Stabæk-svensken trodde han skulle få rødt.

SLAPP MED GULT KORT: Stabæk-spiss Fredrik Berglund fikk gult kort etter å ha dyttet Anthony Annan overende i gårsdagens toppkamp på Telenor Arena. - Det svartnet for meg, sier svensken. Foto: Arnt E. Folvik/Dagbladet
SLAPP MED GULT KORT: Stabæk-spiss Fredrik Berglund fikk gult kort etter å ha dyttet Anthony Annan overende i gårsdagens toppkamp på Telenor Arena. - Det svartnet for meg, sier svensken. Foto: Arnt E. Folvik/Dagbladet Vis mer

|||TELENOR ARENA (Dagbladet.no): Stabæk — Rosenborg 1-2 (0-1)

Det var kampen mot gamle venner, men det ble alt annet enn vennlig da Anthony Annan møtte Stabæk i går kveld.

Minutter før pause fikk Fredrik Berlgund nok da Annan kom tøft inn i duellen fra baksiden.

Svensken svarte med å slenge armen ut  og dytte midtbaneterrieren fra Ghana overende. Annan ble liggende å vri seg på gresset.

- Det svartnet for meg, det er bare å innrømme det. Jeg tåler egentlig ganske mye, men ett sted går grensa også for meg. Det var fjerde gangen han sparket til meg i akillesen, sier Berglund til Dagbladet.

Dommer Tommy Skjerven belønnet spissen med gult kort.

- Jeg trodde jeg fikk rødt, så jeg var glad det bare var gult. Det kunne vært rødt, innrømmer svensken, som måtte se RBK ta tre nye poeng selv om den regjerende mesteren reduserte ti minutter før full tid.

- Vi har sjanser nok til å vinne kampen, men det blir litt spill i oppoverbakke når vi ikke scorer på de store mulighetene vi har, sier Berglund.

Anthony Annan ville ikke kommentere situasjonen i går kveld.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling