Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bergman ferdig som trener i Frisk Asker

Ishockeyklubben Frisk Asker avslutter samarbeidet med trener Sune Bergman.

FERDIG: Frisk Asker trener Sune Bergman. Foto: NTB Scanpix
FERDIG: Frisk Asker trener Sune Bergman. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Svensken har vært hovedtrener i Frisk Asker fra 2012, men torsdag melder klubben på sine hjemmesider at samarbeidet er avsluttet.

– Etter en grundig evaluering de siste ukene har vi konkludert med at vi ønsker nye impulser, og har derfor bestemt oss for ikke å fornye kontrakten med Sune, sier Nicolay Sørensen i klubbens sportskomité.

Dermed er det slutt på Bergmans annen periode som hovedtrener i Asker-klubben. Svensken tok også over klubben foran 2007/08-sesongen, og han har totalt ledet klubben i ni sesonger.

Daglig leder Ole G. Haug sier klubben har latt seg imponere over hva Sune Bergman har fått ut av laget med relativt beskjedne midler.

– Sune har vært med å profesjonalisere klubben fra dag én. Klubben har etter hvert fått en bra økonomi, men det er bare å ta av seg hatten for den jobben Sune har gjort i klubben med de svært begrensede midler som han hadde til rådighet de første årene, sier Haug.

Denne sesongen ble Frisk Asker nummer fire i grunnserien. Laget slo ut tittelforsvarer Stavanger i kvartfinalen, men tapte for Storhamar i fem kamper i semifinalen.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!