Bergman ferdig som trener i Frisk Asker

Ishockeyklubben Frisk Asker avslutter samarbeidet med trener Sune Bergman.

FERDIG: Frisk Asker trener Sune Bergman. Foto: NTB Scanpix
FERDIG: Frisk Asker trener Sune Bergman. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Svensken har vært hovedtrener i Frisk Asker fra 2012, men torsdag melder klubben på sine hjemmesider at samarbeidet er avsluttet.

– Etter en grundig evaluering de siste ukene har vi konkludert med at vi ønsker nye impulser, og har derfor bestemt oss for ikke å fornye kontrakten med Sune, sier Nicolay Sørensen i klubbens sportskomité.

Dermed er det slutt på Bergmans annen periode som hovedtrener i Asker-klubben. Svensken tok også over klubben foran 2007/08-sesongen, og han har totalt ledet klubben i ni sesonger.

Daglig leder Ole G. Haug sier klubben har latt seg imponere over hva Sune Bergman har fått ut av laget med relativt beskjedne midler.

– Sune har vært med å profesjonalisere klubben fra dag én. Klubben har etter hvert fått en bra økonomi, men det er bare å ta av seg hatten for den jobben Sune har gjort i klubben med de svært begrensede midler som han hadde til rådighet de første årene, sier Haug.

Denne sesongen ble Frisk Asker nummer fire i grunnserien. Laget slo ut tittelforsvarer Stavanger i kvartfinalen, men tapte for Storhamar i fem kamper i semifinalen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer