VENTER PÅ FØDSEL: Svenskenes skiskytterhåp Carl Johan Bergman må vente med å avgjøre om han går sprinten i VM.Foto: SCANPIX/REUTERS/Petr Josek
VENTER PÅ FØDSEL: Svenskenes skiskytterhåp Carl Johan Bergman må vente med å avgjøre om han går sprinten i VM.Foto: SCANPIX/REUTERS/Petr JosekVis mer

Bergman skal bli pappa - usikker på sprintstart i VM

- Må avvente et endelig ja.

Den svenske skiskytteren Carl Johan Bergman (33) venter på å bli pappa og er usikker på sprintstart i VM.

Bergman venter barn med den tidligere skiskytteren Liv Kjersti Eikeland. Ekteparet er bosatt på Mesnali ved Lillehammer.

- Vi har et håp om at han stiller til start på sprinten første helg, men siden det er en familieforøkning i vente, må vi avvente et endelig ja fra Carl Johan, sier landslagssjef Staffan Eklund.

Bergman vant sesongåpningen i sprint på hjemmebane i Östersund 2. desember. Han gjentok suksessen i Hochfilzen uken etter. Det var karrierens tredje verdenscupseier.

Den første kom i 2006.

Så vel Helena Ekholm, Björn Ferry som Fredrik Lindström er svenske medaljekandidater i VM. Mesterskapet starter med norske og svenske favoritter i blandet stafett 1. mars.

Sprinten i VM går 3. mars.

Mannlige sprintvinnere i verdenscupen denne sesongen: Carl Johan Bergman (2), Tarjei Bø, Arnd Peiffer, Emil Hegle Svendsen, Fredrik Lindström, Jevgenij Garanitsjev, Martin Fourcade.

(NTB)