PRESSET: Legia Warszawa-trener Henning Berg tapte i serien og har et dårlig utgangspunkt i Champions League. Foto: AP Photo/Czarek Sokolowski/NTB Scanpix
PRESSET: Legia Warszawa-trener Henning Berg tapte i serien og har et dårlig utgangspunkt i Champions League. Foto: AP Photo/Czarek Sokolowski/NTB ScanpixVis mer

Bergs Legia lever farlig

Dårlig utgangspunkt i Champions League.

Trener Henning Berg er inne i en småkrise i Legia Warszawa. Han lever farlig før mesterligakvalifiseringen onsdag.

Bare 1-1 i hjemmekampen gjør at det polske mesterlaget er under press.

Irske St. Patrick's øyner en sensasjon og dermed et møte med Celtic i tredje runde.

Legia tapte sesongåpningen i den hjemlige serien - også den på hjemmebane.

- Kampen er svært viktig for oss. I Legia følger det med press i hver kamp. Det har jeg merket siden jeg overtok i vinter, sier Berg til klubbens nettsted.

- Det kan bli endringer på laget vårt sammenlignet med den første kampen, legger han til.

Skulle Berg blir slått ut onsdag, begynner det å brenne under føttene hans. Forventningene til Legia er skyhøye. Og et farvel i annen runde etter en slik trekning, var ikke noe tema.

- Legia må vinne, mens vi kan gå ut på banen for ikke å tape. Men vi går ikke for 0-0, sier manager Liam Buckley til uefa.com.

Irene har en utfordring. På grunn av stor pågang etter billetter fra polakker bosatt på de britiske øyene, er kampen flyttet bort fra lagets hjemmebane Richmond Park til Tallaght-stadion.

Det pleier ikke å slå positivt ut for St. Patrick's.

De andre kampene: Steaua Bucuresti (Romania) - Strømsgodset 19.30 (1-0), Aktobe (Kasakhstan) - Dynamo Tbilisi (Georgia) 17.00 (1-0), HJK (Finland) - Rabotnicki (Makedonia) 18.00 (0-0), Ventspils (Latvia) - Malmö (Sverige) 18.00 (0-0), Maribor (Slovenia) - Zrinjski (Bosnia-Hercegovina) 20.00 (0-0).

(NTB)