<strong>SLÅTT UT:</strong> Hennings Berg og Videoton. Foto: NTB Scanpix
SLÅTT UT: Hennings Berg og Videoton. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bergs Videoton slått ut etter drama i ekstraomganger

Videoton sikret ekstraomganger med ti mann på banen, men til slutt måtte laget til Henning Berg gi tapt for Midtjylland i europaligaen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

István Kovács sendte Videoton i ledelsen et kvarter før slutt i Danmark, noe som ga 1-1 sammenlagt og førte til at kampen gikk til ekstraomganger. Der ble det imidlertid tøft for ungarerne, som ble én mann mindre da Paulo Vinicius fikk rødt kort allerede to minutter etter hvilen.

Filip Novak sendte Midtjylland videre til omspillsrunden i europaligaen med sin scoring 13 minutter ut i første ekstraomgang. Danskene slo ut Strømsgodset i 2. kvalifiseringsrunde.

Dermed fortsetter nedturen for Berg. Den norske treneren har fått i oppgave å redusere gapet opp til Ferencváros, men hittil ser det mørkt ut. Nordmannens mannskap ligger under nedrykksstreken på nest sisteplass, åtte poeng bak serieleder Ferencváros.

Videoton ble nummer to forrige sesong, men det skilte hele 21 poeng opp til tabelltoppen.

Berg har tidligere trent Lyn, Lillestrøm, Blackburn og Legia Warszawa. Sistnevnte tok han til polsk ligagull i 2014, men fikk sparken i fjor høst.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer