Berisha savner støtte i RBK

I dag syntes han medspillerne tok lite hensyn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Med to mål i debuten mot Molde på hjemmebane fikk den innleide Burnley-spilleren Besart Berisha en pangstart på karrieren i Rosenborg.

Seinere har det gått tyngre, og nå klager spissen over manglende støtte fra ikke navngitte personer i klubben. Spark på en sår akilleshæl fikk det til å renne over i dag.

- Det var en dum takling. Når jeg går på trening, vil jeg ta vare på medspillerne, ikke skade dem. I\'m mad, sier albaneren til Adresseavisen.Men dette er altså ikke det eneste som gjør leiesoldaten oppgitt. For til tross for at han sier han trives i Trondheim, savner han mer støtte fra miljøet han har rundt seg.

- Jeg er glad for å være her, men jeg skulle ønske jeg fikk mer støtte. For meg er det viktig at alle holder sammen, både på gode og dårlige dager, sier han til adressa.no.

Særlig er det manglende spilletid som synes å frustrere ham, men 23-åringen håper likevel at han får forlenget kontrakten, som i utgangspunktet løper til nyttår.

Dette avviser sportslig leder Erik Hoftun at vil skje, fordi Rosenborg jakter på en mer permanent løsning i angrepet - og fordi Berisha ikke sees på som denne løsningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer