Berisha savner støtte i RBK

I dag syntes han medspillerne tok lite hensyn.

(Dagbladet.no): Med to mål i debuten mot Molde på hjemmebane fikk den innleide Burnley-spilleren Besart Berisha en pangstart på karrieren i Rosenborg.

Seinere har det gått tyngre, og nå klager spissen over manglende støtte fra ikke navngitte personer i klubben. Spark på en sår akilleshæl fikk det til å renne over i dag.

- Det var en dum takling. Når jeg går på trening, vil jeg ta vare på medspillerne, ikke skade dem. I\'m mad, sier albaneren til Adresseavisen.

Men dette er altså ikke det eneste som gjør leiesoldaten oppgitt. For til tross for at han sier han trives i Trondheim, savner han mer støtte fra miljøet han har rundt seg.

- Jeg er glad for å være her, men jeg skulle ønske jeg fikk mer støtte. For meg er det viktig at alle holder sammen, både på gode og dårlige dager, sier han til adressa.no.

Særlig er det manglende spilletid som synes å frustrere ham, men 23-åringen håper likevel at han får forlenget kontrakten, som i utgangspunktet løper til nyttår.

Dette avviser sportslig leder Erik Hoftun at vil skje, fordi Rosenborg jakter på en mer permanent løsning i angrepet - og fordi Berisha ikke sees på som denne løsningen.

(Sportslig leder Erik Hoftun og Rosenborg-kaptein Roar Strand har ikke besvart Dagbladet.nos henvendelser)

TRIVES I TRONDHEIM: Men Besart Berisha får ikke bli i Rosenborg lenger enn det leiekontrakten hans legger opp til. Foto: NED ALLEY/SCANPIX
TRIVES I TRONDHEIM: Men Besart Berisha får ikke bli i Rosenborg lenger enn det leiekontrakten hans legger opp til. Foto: NED ALLEY/SCANPIX Vis mer
Berisha savner støtte i RBK
GOD START: Besart Berisha scoret to mål i Rosenborg-debuten mot erkerival Molde.