SCORET: Valon Berisha scoret for Salzburg da klubben sikret seriemesterskapet med 1-1 i dag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix
SCORET: Valon Berisha scoret for Salzburg da klubben sikret seriemesterskapet med 1-1 i dag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB ScanpixVis mer

Berisha scoret avgjørende mål da Salzburg sikret ligagullet

Klubben tok sitt tredje strake seriemesterskap.

Valon Berisha scoret Salzburgs mål i 1-1-kampen mot Sturm Graz og sørget for at den østerrikske klubben tok sitt tredje strake seriemesterskap.

Salzburg trengte bare ett poeng i lørdagens hjemmekamp mot Sturm Graz for å sikre ligagullet.

Berisha sendte vertene i ledelsen etter et kvarter. Gjestene ropte på frispark da Takumi Minamino var hardhendt i en duell med Tanju Kayhan, men dommeren var ikke enig. Berisha oppfattet situasjonen raskt, snappet ballen og skjøt fra drøyt 20 meter i mål via tverrliggeren.

Salzburg greide aldri å punktere kampen, og gjestene utlignet ved Bright Edomwonyi 20 minutter før slutt.

- Det var et veldig fint mål. Annen omgang ble vanskelig, men vi sto godt imot, sa Berisha til orf.at, som framholdt ham som sitt lags beste spiller.

Nordmannen kom til Salzburg i 2012 og har vært med på å vinne ligatittelen de tre siste sesongene. Målet mot Sturm Graz var hans femte for sesongen.

- Dette har vært den vanskeligste sesongen i Salzburg. Vi mistet mange spillere, fikk noen nye, og det er et veldig ungt lag, sa han.

Salzburg har også spilt seg til den østerrikske cupfinalen. 19. mai spiller Berisha og lagkameratene mot Admira Mödling i Klagenfurt, i jakt på sin tredje dobbelttriumf på rad.

(NTB)

Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.