Berit Riise vurderer søksmål mot LSK

- Har gjort alt vi kan, sier LSK-Mathisen.

(Dagbladet.no): Det som kunne blitt en hyggelig uke i kjølvannet av den imponerende 3-0-seieren over Bodø glimt, har istedet utvklet seg til en krangel om hvem som har skylda for at Bjørn Helge Riise nok en gang pådro seg en strekk i låret.

Nå varsler mor Berit Riise at hun vurderer søksmål mot LSK.

- Det er helt klart grunnlag for å ta det med i vurderingen om et blir en forsikringssak ut av dette. Det er klart at det kan ligge an til det, sier Riise til TV2-sporten.

Riise mener LSK har ødelagt for Riises muligheter til å bli proff i utlandet.

LSK-styreleder Per Mathisen stiller på sin side seg uforstående til vurderingen om å gå til søksmål.

- Jeg kan ikke se at det er grunnlag for å gå til søksmål til LSK på grunn av dette. Vi i klubben har gjort alt vi kan for at Bjørn Helge skal være frisk og rask, sier Mathisen.

Spilleren selv mener det er Tom Nordlie som har ødelagt kroppen hans, mens den tidligere LSK-treneren mener kritikken er «et skudd over mål».

Skaden er ventet å holde Riise ute av spill i minst 6-8 uker.

SKYLDER PÅ NORDLIE: Bjørn Helge Riise var langt nede etter å ha pådratt seg nok en skade. Nå varsler hans mor Berit Riise at hun vurderer søksmål mot LSK. Foto: Kyrre Lien/Scanpix
SKYLDER PÅ NORDLIE: Bjørn Helge Riise var langt nede etter å ha pådratt seg nok en skade. Nå varsler hans mor Berit Riise at hun vurderer søksmål mot LSK. Foto: Kyrre Lien/Scanpix Vis mer

Debatten er stengt på grunn av personhets.

Berit Riise vurderer søksmål mot LSK
<B>VURDERER SØKSMÅL:</B> Berit Riise vurderer å saksøke LSK for å ha drevet sønnen Bjørn Helge for hardt.