Berlusconi nekter å gi opp Sjeva

Gudfaren vil ha spissen tilbake.

(Dagbladet.no): Milan-president Silvio Berlusconi kjemper fortsatt for sin drøm om å få Andrej Sjevtsjenko tilbake til Milano.

– Vi har sagt at vi ønsker ham tilbake, men problemet er Chelsea. Vi venter på en utvikling, sier Berlusconi ifølge Sky Sports.

Sjevtsjenko forlot AC Milan i fjor sommer, men fikk en vanskelig førstesesong i England. Storspillet uteble, og det gikk stadig rykter om krangling med Chelsea-sjef José Mourinho.

Hvis Berlusconi som vanlig får det som han vil kan det være duket for en retur til Italia for ukraineren.

– Vi skal hente minst én spiss. Vi er på markedet, men hittil har de vi har ønsket oss ikke vært til salgs, sier den mektige Milan-presidenten, som for ordens skyld faktisk er gudfar for Sjevtsjenkos sønn Jordan.

GUDFAREN: Silvio Berlusconi i dåpen til Andrej Sjevtsjenkos sønn Jordan. De to er gamle venner, og Berlusconi jobber fortsatt for en gjenforening. Foto: STEFANO RELLANDINI/REUTERS/SCANPIX
GUDFAREN: Silvio Berlusconi i dåpen til Andrej Sjevtsjenkos sønn Jordan. De to er gamle venner, og Berlusconi jobber fortsatt for en gjenforening. Foto: STEFANO RELLANDINI/REUTERS/SCANPIX Vis mer