<strong>KUN ITALIENERE:</strong> Silvio Berlusconi ønsker å bare ha italienere spillende på sitt kjære Milan-lag. Foto:REUTERS / Alessandro Bianchi / Files / NTB Scanpix
KUN ITALIENERE: Silvio Berlusconi ønsker å bare ha italienere spillende på sitt kjære Milan-lag. Foto:REUTERS / Alessandro Bianchi / Files / NTB Scanpix Vis mer

Berlusconi vil ikke tillate utenlandske fotballspillere

Ønsker et Milan-lag med bare italienere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Silvio Berlusconi jobber med å få Kinas president Xi Jinping inn på eiersiden i Milan. Ønsket er at de skal få til et Milan-lag kun bestående av italienere, skriver Gazzetta dello Sport.

- Jeg vil skape et helitaliensk Milan. Et slags italiensk landslag i ligaen hvor andre lag virkelig har gått for langt med tanke på utenlandsimporter, sier Berlusconi.

Ifølge den italienske avisen jobber Berlusconi iherdig med å få sin gamle politikervenn Jinping med på laget. En kinesisk avis skal også ha publisert et bilde av presidenten foran Milans klubblogo. Det blir også hevdet at det skal ha kommet et bud på over 10 milliarder kroner.

Saken ble senere fjernet på grunn av landet strenge sensur, skriver Aftonbladet.

Berlusconi har den siste tiden lett etter en ny eier til sitt kjære Milan.

- Jeg leter etter noen som kan investere i Milan umiddelbart. Jeg er kresen og vil ikke selge til noen som bare er ute etter popularitet gjennom Milans varemerke. Jeg er nøye på å undersøke intensjonen bak budene jeg har fått, har han tidligere uttalt.

Blant annet skal en avtale med forretningsmann Bee Taechaubol ha vært i sluttforhandlingene, men ifølge Gazzetta skal disse nylig ha brutt sammen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer