Bernardo (8) gråt og trodde han kom i fengsel. Da kom Neymar løpende

«Reddet» gutten fra vaktene.

«DRØMMER JEG?» Åtte år gamle Bernardo Nunes ser nesten ikke ut til å tro det som skjer. Han trodde han skulle i fengsel da Neymar kom løpende og «reddet» ham fra sikkerhetsvakten som leiet ham vekk fra Brasils treningsbane. Foto: Marcelo Sayão, EPA / NTB Scanpix
«DRØMMER JEG?» Åtte år gamle Bernardo Nunes ser nesten ikke ut til å tro det som skjer. Han trodde han skulle i fengsel da Neymar kom løpende og «reddet» ham fra sikkerhetsvakten som leiet ham vekk fra Brasils treningsbane. Foto: Marcelo Sayão, EPA / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Under søndagens Brasil-trening i Teresopolis forsøkte åtte år gamle Bernardo Nunes å komme seg inn på banen med kameraet sitt for å ta bilde av sine store helter som forbereder seg til VM.

Men han kom ikke langt før han ble tatt hånd om av en sikkerhetsvakt og ført bort, viser en video publisert av brasilianske Globo TV.

- Jeg begynte å gråte fordi jeg trodde jeg skulle i fengsel, sier den lille gutten til brasilianske medier ifølge Yahoo.

Det var spesielt Neymar og Thiago Silva han ønsket å knipse bilder av.

Neymar til unsetning Og nettopp Neymar ble oppmerksom på at noe foregikk i utkanten av treningsbanen, og ga seg til å løpe etter Bernardo og vakten. Brasils superstjerne fikk overtalt vakten til å slippe gutten fri, og leiet Bernardo med seg mot de andre spillerne.

Etter hvert vokste selvtilliten hos guttungen, som driblet med seg en ball som lå ute på banen. Vel framme hos de andre spillerne fikk han hilse på flere superstjerner.

Hvordan det gikk med fotograferingen? Vel, Bernardo fikk nok ikke tatt så mange bilder selv. I stedet sto de store heltene hans, Neymar og Thiago Silva for knipsingen - med Bernardos kamera. Først tok Neymar bilder av gutten og fire-fem lagkamerater, så byttet han plass med Thiago Silva for å komme med på bildene selv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer