Bernier ønsker seg ny TIL-kontrakt

Vil bli ut 2008.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Patrice Bernier (27) er bosmanspiller til sommeren. For to uker siden tok kanadieren med TIL med et ønske om å forlenge avtalen ut 2008.

Selv om han slik kan gå glipp av en lukrativ gratisovergang.

- Slik dette har utviklet seg, har jeg funnet ut at jeg kan bli i Norge enda litt lenger. Men ikke lenger enn ut neste sesong. De andre norske klubbene vil ikke gi meg en kontrakt på halvannet år, men det kan TIL. Derfor er det nå aktuelt å forlenge med TIL, sier Bernier til Nordlys.

Midtbanespilleren har tidligere vært koblet til Start, tyske Köln og tyrkiske Besiktas. Han hevder selv at han per i dag har tilbud fra en klubb utenfor Skandinavia.

Tromsø jobber nå med et kontraktstilbud til den tidligere Moss-spilleren, og TIL-leder Morten Kræmer forteller til Nordlys at klubben er i ferd med hente inn finansiering av Berniers videre opphold.

- Det er bestandig en viss avstand i tilfeller som dette. Men vi forsøker å se om vi kan selge dette inn. Vi har jo allerede brukt ekstern hjelp for å sikre oss den stallen vi i dag rår over, sier Kræmer.

<strong><b>SNUOPERASJON:</strong></b> Patrice Bernier vil skrive ny TIL-kontrakt bare tre måneder før han bli bosmanspiller. Foto: Scanpix
SNUOPERASJON: Patrice Bernier vil skrive ny TIL-kontrakt bare tre måneder før han bli bosmanspiller. Foto: Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer