Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Berre: - Helt ville tall

Ifølge avis1 skal Morten Berre (26) kreve ni millioner for tre år i Vålerenga. - Helt ville tall. Aner ikke hvor de har det fra, sier Viking-spilleren til Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Berre lover at han snart skal bestemme seg for framtida. I morgen setter han seg ned med rådgiver Terje Simonsen som tar hånd om tilbudene for Viking-spilleren.

Ifølge avis1 skal Bosman-spilleren ha krevd ni millioner i sign on-fee og lønn for tre år i Vålerenga. Og det skal ha naturlig nok ha blitt for dyrt for osloklubben.

- Klart vi er interessert i en så god spiller, men han blir nok i dyreste laget for oss, sier eliteleder Rune Hansen i Vålerenga til avis1.

- Prisnivået vi er forespeilet er ikke interessant. Vålerenga skal ikke gå i front for å heve lønningene i norsk fotball, sier Hansen.

Morten Berre leste om millionkravet sitt på tekst-TV i formiddag. Men han kjenner ikke til slike tall i det hele tatt.

- Jeg snakket akkurat med Terje (Simonsen) om det. Han sa at det var helt vilt. Han aner ikke hvor de har fått de tallene fra, sier Berre til Dagbladet.no.

Kontrakten med Viking går ut neste uke, og Berre sa på Viking-supporternes fest før cupfinalen i helga at alt tydet på at han ble værende i Viking. Til Dagbladet.no er han fortsatt stum som en østers.

- Hva er viktigst for deg i klubbvalget - det sportslige eller det økonomiske?

- Det er vel en kombinasjon av mange ting.

- Har du mange spennende tilbud?

- Jeg setter meg ned med Terje i morgen...

- Men du har vel en oversikt over hvilke alternativer du har?

- Jeg burde sikkert hatt bedre oversikt, sier Morten Berre.

Som altså setter seg ned med sin rådgiver Terje Simonsen i morgen for å se hva framtida kan bringe.

(Dagbladet.no)

Hele Norges coronakart