Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Berre, Gashi og Wæhler blir hjemme

VIF-trio uaktuelle mot Start i kveld.

(Dagbladet.no): Når fjorårets seriemester Vålerenga i kveld spiller bunnoppgjør mot fjorårets sølvvinner Start, må Oslo-laget klare seg uten tre av sine førstelagsspillere.

Kjetil Wæhler har feber også i dag, og blir hjemme mens lagkameratene reiser til Kristiansand. Også Morten Berre (lårstrekk) og Ardian Gashi (ankel) blir i Oslo.

- Wæhler har fortsatt feber, og blir ikke med. Hvis vi skulle brukt de to andre, risikerer vi å få mer alvorlige skader på dem, sier Vålerengas medisinske ansvarlige Håkon Schwabe til Dagbladet.no.

Han sjekket helsa til Wæhler i dag tidlig, men den nylig uttatte landslagsstopperen hadde ikke sovet av seg feberen i natt.

Både Wæhler og Gashi sto over kampen mot Lillestrøm sist fredag på grunn av karantener.

Berre, Gashi og Wæhler blir hjemme
TAR IKKE SJANSEN: Morten Berre og Ardian Gashi har småskader, og Vålerenga tar ikke sjansen på å la dem spille mot Start i kveld. - Da risikerer vi verre skader, sier medisinsk ansvarlig Morten Schwabe i VIF.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling