Berre kan revansjere gullmissen

Sier han har lagt Stabæk-kampen bak seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VALLE (Dagbladet.no): Det er ett år siden. Vålerenga ledet 3-0 mot Stabæk, og trengte ett mål til for å vinne seriegull.

Etter 90 minutters spill kom Morten Berre (30) alene med keeper, men Jon Knudsen reddet.

Selv om Vålerenga også brente flere andre sjanser, ble fokuset rettet mot Berre etter kampen.

«Her ryker gullet» skrev Dagbladet.

- Bittert

I morgen kan Berre få sin revansje, i serieavslutningen mot Odd i Skien.

- Jeg har ikke tenkt på det. Rekdal har jo heller tatt ut laget, sier han til Dagbladet.no.

Det er uansett store sjanser for at Berre får spilletid i morgen. Enten fra start eller som innbytter. Han liker ikke å snakke om det som skjedde i fjor.

ALENE MED KEEPER: Morten Berre sier at han ikke tenker på missen etter 90 minutter mot Stabæk i fjor. Foto: TORE BERGSAKER
ALENE MED KEEPER: Morten Berre sier at han ikke tenker på missen etter 90 minutter mot Stabæk i fjor. Foto: TORE BERGSAKER Vis mer

- Det var selvfølgelig bittert at vi ikke tok gullet, men Stabæk-kampen er glemt nå. Vi har nye muligheter mot Odd, sier Berre.

- Større press i år

Morten Berre er en del av den offensive lagdelen til Vålerenga som skal score mål. Det har de ikke klart siden midten av september. Som de fleste andre skjønner heller ikke Berre hvorfor.

- Vi har hatt større press på oss enn vi hadde i fjor høst, men jeg aner ikke om det er grunnen. Jeg har rett og slett ikke noen god forklaring på det, sier 30-åringen.

Vålerenga trente lett på Valle i dag. Etter oppvarmingen gjennomførte de en liten spilløkt, før treningen ble avsluttet med innlegg fra sidene.

I starten gikk nesten ikke noen baller i mål, men etter hvert løsnet det litt.

Toppscorer

Mot Odd i morgen må det løsne for at Vålerenga skal ta gull. Morten Berre & Co. går på banen med Start-seier i tankene.

- Vi må regne med at Start vinner, og gå på banen for å score og vinne. Etter hvert kan det hende at vi får beskjeder om hvordan det går i Kristiansand, og at vi deretter legger om på spillet, sier Berre.

Han er Vålerengas toppscorer i serien med ni mål - hovedsakelig fra midtbaneposisjon, men har ikke puttet siden slutten av juni.

- Hvordan skal dere slå Odd?

- Vi må være skikkelig aggressive fra start, og ikke spare på noe. Og så får vi håpe at det løsner foran mål, at vi endelig har marginene på vår side.

INNLEGGSTRENING: Morten Berre slo først innlegg fra høyre på treningen i dag, før han plasserte seg foran mål under innleggstreningen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer