- Berre redder oss

Lars Bohinen takker Morten Berre. Nok en gang.

(Dagbladet.no): Morten Berre scoret tre mål på 21 kamper i fjorårets Tippeliga. Etter fire runde av årets står han med fem mål - og i dag ble han matchvinner mot Tromsø da Vålerenga tok sin første seier på Alfheim siden 1987.

Avgjørelsen kom allerede etter fem minutter. En corner ble slått inn i feltet, Ardian Gashi skjøt i tverrliggeren og returen ble effektivt ekspedert i mål av Berre.

- Morten Berre imponerer. Han har fått et killerinstinkt som vi skal melke for alt det er verdt. Han har vært med på å redde oss denne seriestarten, det er ingen tvil om det, sier Vålerengas assistenttrener Lars Bohinen til P4.

Resten av kampen handlet om én ting: Vålerengas kamp for å holde nullen, samt små forsøk på å punktere kampen gjennom

Spesielt første omgang var Tromsø sterke, men Vålerengas bakre firer og Arni Gautur Arason holdt mesterlig unna.

Etter pause kom Vålerenga bedre med, og burde økt ledelsen da Christian Grindheim kom alene med Bo Andersen. TIL-keeperen fikk imidlertid slått den lille lobben til U21-landslagskapteinen unna.

TIL mobiliserte til et siste stormløp mot Vålerenga-buret, men møtte bare veggen.

- Jeg er meget fornøyd med resultatet, og det er det eneste som betyr noe, sier Lars Bohinen.

Vålerenga står nå med tre seire på rad i Tippeligaen, i tillegg til seieren mot Brann i Royal League på torsdag. Nå handler det om å fortsette oppturen.

- Vi har fire seire på rad nå, og har fått i gang seiersrekka igjen etter at vi tapte to. Nå er det neste kamp som gjelder, og den skal vi naturligvis også vinne, slår Bohinen fast.

TETTE DUELLER: Tom Henning Hovi og Patrice Bernier hadde mange dueller ute på kanten.
PRØVDE SEG: Ronny Johnsen med et skuddforsøk.