Berre til Vålerenga

I dag ble den hjemvendte St. Pauli-proffen Morten Berre klar for Vålerenga Fotball.

Berre var på lån til Viking forrige sesong, men er nå tilbake i hjembyen Oslo. Men klubbens spillerjakt stopper ikke der.

- Vi har opsjon på en norsk forsvarsspiller som ikke spiller i en norsk klubb, sa direktør Kjetil Siem til NTB mandag. Hvem spilleren eller klubben er, ville han ikke uttale seg om.

For neste sesong har trener Kjetil Rekdal satt seg som mål å ta 40 poeng i serien. Det er ti poeng mer enn laget fikk i fjor, da de endte på 8. plass.

Under mandagens pressekonferanse på Hafslund Hovedgård i Sarpsborg mandag, skulle klubben egentlig presentere emisjonen og mennene bak den.

- Vi valgte å vente med presentasjonen, fordi den ikke er blitt underskrevet av alle ennå. Men det ser veldig bra ut, sa Siem.

Med spill i Europa neste sesong vil det forhåpentlig også komme mer penger i kassen. Kommer de seg gjennom første runden, kan mye skje, tror Siem. Men han ønsker også å møte et av de store lagene.

- Det er litt motstridende ønsker mellom Kjetil og meg. Mens treneren ønsker å komme lengst mulig i turneringen, håper jeg også på å møte de store lagene, slik at vi kan få inn høye TV- og billettinntekter. Men det er ikke slik at vi krangler om det, sa direktøren til NTB.

(NTB)