Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Barndomsvenner fra Drammen

Bersant Celina roser Martin Ødegaard

- Han var et latterlig stort talent. 

RAUS: Bersant Celina tror fortsatt Martin Ødegaard blir god nok for Real Madrids a-lag.<br>Foto: Reuters / Andrew Yates/ NTB Scanpix
RAUS: Bersant Celina tror fortsatt Martin Ødegaard blir god nok for Real Madrids a-lag.
Foto: Reuters / Andrew Yates/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bersant Celina imponerer i Twente. Den tidligere Strømsgodset-spilleren er raus med rosen overfor sin tidligere lagkamerat Martin Ødegaard.

Celina har fått et par innhopp for Manchester City, men ble lånt ut til Twente denne sesongen. Unggutten, som valgte Kosovo foran Norge, er spådd en lysende karriere, men har gått litt i skyggen av Ødegaard.

Latterlig stort talent

I en alder av 16 gikk Ødegaard fra Strømsgodset til Real Madrid. Det er riktignok blitt lite spilletid for supertalentet i Spania, men Celina har full tro på at Ødegaard vil nå potensialet om å bli en av de beste spillerne i verden.

– Jeg spilte med ham i fem-seks år. Vi var veldig gode venner. Han var så god at han ble hentet opp på A-laget til Strømsgodset, men før det spilte vi alltid sammen da vi var unge, sier Celina til Sky Sports.

– Han var et latterlig stort talent, og det er han fortsatt. Fotballforståelsen og hvor smart han opptrer ute på banen var helt utrolig, sier Celina.

Guardiola-råd

20-åringen skrev fireårig kontrakt med Manchester City i mai. Engelskmennene følger vingens utviklingen i Nederland tett.

– De følger med på hver eneste kamp. I annenhver kamp er de på plass, sier Celina.

– Sesongoppkjøringen under (Pep) Guardiola var en utrolig erfaring for meg. Jeg lærte mye om ting jeg ikke ante om på forhånd. Jeg ble veldig overrasket over hvor mye han snakker med de unge spillerne, sier Celina.

– Han fortalte meg at han visste at jeg hadde mange ferdigheter, men at jeg ikke alltid trengte å vise det. Noen ganger er det bedre å spille enkelt, for å utnytte styrkene dine best mulig, sier Celina.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!