Berserk uten piller

Mike Tyson ble fratatt lykkepillene sine to dager før han gikk berserk i fengselet før helga.

Det sier kilder nære 32-årige Tyson til nyhetsbyrået AP. Tysons mentale problemer er velkjente etter at han beit av en flik av øret til Evander Holyfield i fjor.

Villmannen sliter med skiftende humør og depresjon, og hans private lege har foreskrevet behandling med antidepressivet 'Zoloft'.

Den ørebitende bokseren har tatt medikamentet hver dag de siste fire månedene - med unntak av en uke før kampen mot Francois Botha.

Fengselslegen i Rockville, Maryland, stoppet imidlertid pilleforsyningen da bokseren nektet å la seg undersøke av fengselspsykologen.

Brøt telefonsamtale

- Tyson ville ikke, fordi han allerede ble grundig undersøkt av leger ved et sykehus i Massachusetts i oktober, sier Tyson-kilden.

Etter to dager uten lykkepillene gikk Tyson amok og kastet en TV mot vaktene i fengselet fredag kveld.

APs kilde forteller at Tyson satt i telefonen like før det ville raseriutbruddet. En vakt skal tatt telefonen og slengt på røret før Tyson hadde snakket ferdig.

Da grep bokseren TV-en i hvilerommet og smalt den mot gitteret foran vaktene. Like etterpå skal Tyson ha unnskyldt seg og tilbudt seg å betale for et ny apperat.

Høring i dag

Tyson ble likevel sendt til isolatsoning, og slipper først ut i dag til en fengselshøring.

Får Tyson disiplinærstraff, risikerer han å sone hele straffen på et år for overfall. Med god oppførsel kunne Tyson sluppet ut av fengselet i april.

ULYKKELIG: Etter to dager uten lykkepillene sine gikk Mike Tyson amok og kastet en TV mot vaktene i fengselet.