Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Berserk uten piller

Mike Tyson ble fratatt lykkepillene sine to dager før han gikk berserk i fengselet før helga.

Det sier kilder nære 32-årige Tyson til nyhetsbyrået AP. Tysons mentale problemer er velkjente etter at han beit av en flik av øret til Evander Holyfield i fjor.

Villmannen sliter med skiftende humør og depresjon, og hans private lege har foreskrevet behandling med antidepressivet 'Zoloft'.

Den ørebitende bokseren har tatt medikamentet hver dag de siste fire månedene - med unntak av en uke før kampen mot Francois Botha.

Fengselslegen i Rockville, Maryland, stoppet imidlertid pilleforsyningen da bokseren nektet å la seg undersøke av fengselspsykologen.

Brøt telefonsamtale

- Tyson ville ikke, fordi han allerede ble grundig undersøkt av leger ved et sykehus i Massachusetts i oktober, sier Tyson-kilden.

Etter to dager uten lykkepillene gikk Tyson amok og kastet en TV mot vaktene i fengselet fredag kveld.

APs kilde forteller at Tyson satt i telefonen like før det ville raseriutbruddet. En vakt skal tatt telefonen og slengt på røret før Tyson hadde snakket ferdig.

Da grep bokseren TV-en i hvilerommet og smalt den mot gitteret foran vaktene. Like etterpå skal Tyson ha unnskyldt seg og tilbudt seg å betale for et ny apperat.

Høring i dag

Tyson ble likevel sendt til isolatsoning, og slipper først ut i dag til en fengselshøring.

Får Tyson disiplinærstraff, risikerer han å sone hele straffen på et år for overfall. Med god oppførsel kunne Tyson sluppet ut av fengselet i april.

ULYKKELIG: Etter to dager uten lykkepillene sine gikk Mike Tyson amok og kastet en TV mot vaktene i fengselet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media