Bertelsen: - Jeg vil spille for Viking

Venstrebacken ønsker seg hjem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Trond Erik Bertelsen har vært aktuell for Viking lenge. Nå har han gitt Fredrikstad beskjed om at han ønsker seg hjem til Rogaland.

Ifølge Rogalands Avis har Viking lagt inn et bud på rundt 3-4 millioner for 23-åringen. I tillegg skal FFK være tilbudt ytterligere betaling ved et antall spilte kamper.

- Fredrikstad har gitt meg beskjed om at de vil beholde meg, og jeg har gitt dem beskjed om hva mitt ønske er. Jeg vil hjem, og spille for Viking, sier Bertelsen til avisa.

Backen, som har vært skadet siden august i fjor, understreker at han ikke har noe problemer med å fullføre kontrakten med FFK. Den går ut etter 2008-sesongen.

- Jeg fullstendig klar over at jeg har kontrakt med Fredrikstad. Jeg er ikke typen som lager problemer, og slutter å gå på trening, sier Bertelsen.

Sportslig leder i Fredrikstad, Terje Jensen, forstår 23-åringens ønske om å flytte hjem til Rogaland, men tror det blir vanskelig å erstatte venstrebacken.

– Det er klart at vi har forståelse for at han ønsker seg hjem. Han kommer jo fra Rogaland. Samtidig er det veldig vanskelig å finne gode venstrebacker. Derfor vil vi beholde ham, sier Jensen.

VIL HJEM: Trond Erik Bertelsen skal ha gitt FFK beskjed om at han ønsker seg til Viking. Foto: Bjørn Sigurdsøn, Scanpix
VIL HJEM: Trond Erik Bertelsen skal ha gitt FFK beskjed om at han ønsker seg til Viking. Foto: Bjørn Sigurdsøn, Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer