ODD-AKTUELL: Viking-backen Trond Erik Bertelsen (th) er aktuell for en overgang til Odd Grenland.Foto: Christian Thomassen / Scanpix
ODD-AKTUELL: Viking-backen Trond Erik Bertelsen (th) er aktuell for en overgang til Odd Grenland.Foto: Christian Thomassen / ScanpixVis mer

Bertelsen aktuell for Odd

Har fått tillatelse til å snakke med Viking-backen.

|||Trond Erik Bertelsen kan bli solgt fra Viking i januar.

Ifølge Stavanger Aftenblad har venstrebacken hatt samtaler med Odd Grenland. Sportsdirektør Egil Østenstad bekrefter at skiensklubben har fått tillatelse til å snakke med Bertelsen.

- Etter oppgjøret mot Brann i slutten av august, har det vært kaldt fra Vikings side. Agenten min ringte klubben for å høre hva ståa var og fikk beskjed om at jeg kunne gå på billigsalg i januar, sier Bertelsen til Aftenbladet.

- Jeg vil spille fotball. Hvor det blir, er litt opp til Viking. Jeg fikk nye signaler fra (Åge) Hareide lørdag om at han hadde tro på meg og vil ta en prat med dem for å høre hva status faktisk er, legger han til.

- Jeg har sagt til Trond Erik at så lenge han er under kontrakt, vil vi bygge på ham. Viking er ikke i posisjon til å kjøpe en ny back eller gi fra seg spillere, sier Hareide.

(NTB)