Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bertelsen blir snart far

Spiller ikke mot Start i kveld.

• Tippeligaen direkte fra klokka 18

(Dagbladet.no:) Fredrikstad-backen Trond Erik Bertelsen kommer ikke til å spille kveldens kamp mot Start. Årsaken er at hans samboer Gunnbjørg Unback Hansen har termin i dag.

Planen var at han skulle reist nedover sammen med laget i formiddag, hvis ikke det skjedde noe i natt. Ifølge Fredriksstad Blad ble landslagsspilleren hjemme da resten av FFK dro sørover.

Trond Erik Bertelsen har spilt alle Fredrikstads kamper denne sesongen, og er en svært viktig spiller for Østfold-klubben. Mot LSK på søndag var han best på de rødhvite.

21-åringen debuterte på landslaget mot Mexico i januar i år, og spilte sin tredje landskamp da han startet borte mot Senegal i mars.

Fredrikstad ligger tredje sist i Tippeligaen, og har foreløpig ikke vunnet en eneste kamp. Start slet også med å komme i gang i år, men sikret seg tre poeng i Stavanger forrige helg. Start - Fredrikstad starter klokka 19 på Kristiansand Stadion.

I den første seriekampen mot Brann, ble han utvist for å ha felt Martin Andresen på vei gjennom. Etter å ha sett tv-bildene annullerte NFF det røde kortet, og Bertelsen kunne spille neste kamp.

FJERNET RØDT KORT: NFF annullerte det røde kortet Trond Erik Bertelsen fikk i seriepremieren mot Brann. Foto: JOHN TERJE PEDERSEN
FJERNET RØDT KORT: NFF annullerte det røde kortet Trond Erik Bertelsen fikk i seriepremieren mot Brann. Foto: JOHN TERJE PEDERSEN Vis mer
Bertelsen blir snart far
LEKTE MED BARN I SENEGAL: Trond Erik Bertelsen var populær blant barna under landslagsturen til Senegal. Nå venter han selv barn.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling