Bertelsen sendt i retur fra Viking

Etter legetest.

(Dagbladet.no): Trond Erik Bertelsen blir ikke Viking-spiller likevel. I går var det tvil om Fredrikstads venstrebacks ville bestå den medisinske testen i Stavanger.

I dag melder Viking på sin hjemmeside at Bertelsen ikke holdt mål. 23-åringen er kneoperert og har vært ute av spill siden august i fjor.

- Viking beklager dette og synes dette er synd, ikke minst for Trond Erik Bertelsen selv, sier sportsdirektør Egil Østenstad til klubbsida.

Viking går ikke ut med detaljer om hva som gjorde utslaget da legene vendte tommelen ned for Bertelsens kne, som er utstyrt med et nytt leddbånd.

- Viking er likevel helt klare på at det ikke foreligger noen forhold som tilsier at Trond Erik Bertelsen ikke vil bli fullt og helt restituert fra sin skade.

Bertelsen er rogalending og ønsket seg tilbake til hjemtraktene. Han har kontrakt med FFK ut 2008-sesongen.

Venstrebacken sier til aftenbladet.no i ettermiddag at han er skuffet, men at han samtidig forstår Vikings avgjørelse. Ifølge nettstedet viste testene at det kan ta opptil flere måneder før han er kampklar. Siddisene ønsket en spiller som kunne gå rett inn på laget.

- Nå er jeg innstilt på å gi 100 prosent for å komme tilbake på banen. Så får vi se hva tiden viser, sier Bertelsen til aftenbladet.no.

TILBAKE TIL FFK: Viking ønsker ikke å kjøpe Trond Erik Bertelsen etter at backen ble undersøkt av klubbens leger. Foto: Scanpix
TILBAKE TIL FFK: Viking ønsker ikke å kjøpe Trond Erik Bertelsen etter at backen ble undersøkt av klubbens leger. Foto: Scanpix Vis mer

Bertelsen besvarte ikke Dagbladet.nos henvendelse i ettermiddag.