IKKE LEST BOKEN: Den berusede supporteren skal ha kjøpt den nye boken til Zlatan uten å lese den.  Foto: REUTERS/SCANPIX/Janerik Henriksson
IKKE LEST BOKEN: Den berusede supporteren skal ha kjøpt den nye boken til Zlatan uten å lese den. Foto: REUTERS/SCANPIX/Janerik HenrikssonVis mer

Beruset og høylydt mann forfulgte Zlatan

Ekkel episode på togstasjonen i Milano.

(Dagbladet): Episoden utspilte seg da Milan kom tilbake til Milano med tog etter bortekampen mot Fiorentina. Det var en tilsynelatende beruset og høylydt supporter som fulgte etter Zlatan på togstasjonen i natt. Til slutt ble folk tvunget til å holde tilbake supporteren.

Det var flere supportere til stede, som ønsket autografer av den svenske stjernen. Men den høylytte mannen var ikke ute etter underskriften til Milan-spissen.

- Man tror at han var beruset eller narkotikapåvirket. Han var ikke trivelig og ble truende etter en stund, sier en person i Milan som var med på stasjonen til Sportbladet Gazetto dello Sport.

- Han var truende, og vi måtte holde han fast et øyeblikk, sier personen i Milano.

Filmet hendelsen Det samme Sportbladet har filmet episoden når supporteren roper følgende til Zlatan:

- Vi har kjøpt boken din Ibra, men faen, vi har ikke rukket å lese den enda.

Beklaget seg Senere prøvde supporteren å beklage seg for Milans visepresident Adriano Galliani og treneren Max Allegri, da disse kom ut etterpå, men mannen ble ikke hørt.

- Vi har alltid tid til våre fans, men vi må også beskytte våre spillere, skal Galliani ha sagt ifølge Aftonbladet.

Zlatan virket på sin side upåvirket av hele episoden, og satte seg rolig inn i bilen uten å si noe.

Milan møter Barcelona til storkamp i Champions League førstkommende onsdag.