Besiktas har ikke gitt opp Sapara

Bekrefter fortsatt interesse for RBK-spilleren.

FORTSATT ØNSKET: Tyrkiske Besiktas bekrefter at de fortsatt vil hente Marek Sapara fra Rosenborg. 
Foto: Trond Reidar Teigen, Scanpix
FORTSATT ØNSKET: Tyrkiske Besiktas bekrefter at de fortsatt vil hente Marek Sapara fra Rosenborg. Foto: Trond Reidar Teigen, Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den tyrkiske klubben tilbød i vinter 23 millioner kroner for RBKs slovenske midtbanestjerne, men ble kontant avvist. Ifølge tyrkiske aviser vil Besiktas bruke sommerens overgangsvindu til å gjøre et nytt forsøk på å sikre seg Marek Sapara før de skal ut i Champions League-spill i høst.

– Vil forhandle Nylig kvittet de seg nemlig med den chilenske landslagsspilleren Rodrigo Tello – som krevde to millioner euro, det dobbelte av hva han tjener i dag, for å skrive ny kontrakt. Som hans erstatter skal Besiktas ha plukket ut RBKs Marek Sapara.

– Vi ønsker å hente Sapara til Besiktas, og jeg har gitt ledelsen beskjed om å starte forhandlinger med Rosenborg, bekrefter Besiktas-trener Mustafa Denizli overfor avisa Milliyet.

Ifølge tyrkiske medier vil Sapara – om de kommer til enighet med RBK om en overgang – bli tilbudt en årslønn på om lag en million euro (ni millioner kroner).

Forsterker laget Besiktas har allerede en annen slovensk landslagsspiller i klubben, Filip Holosko, og klubben håper at det bidrar til å gjøre overgangen enda mer fristende for Marek Sapara.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer