Besiktas har ikke gitt opp Sapara

Bekrefter fortsatt interesse for RBK-spilleren.

FORTSATT ØNSKET: Tyrkiske Besiktas bekrefter at de fortsatt vil hente Marek Sapara fra Rosenborg. 
Foto: Trond Reidar Teigen, Scanpix
FORTSATT ØNSKET: Tyrkiske Besiktas bekrefter at de fortsatt vil hente Marek Sapara fra Rosenborg. Foto: Trond Reidar Teigen, ScanpixVis mer

Den tyrkiske klubben tilbød i vinter 23 millioner kroner for RBKs slovenske midtbanestjerne, men ble kontant avvist. Ifølge tyrkiske aviser vil Besiktas bruke sommerens overgangsvindu til å gjøre et nytt forsøk på å sikre seg Marek Sapara før de skal ut i Champions League-spill i høst.

– Vil forhandle
Nylig kvittet de seg nemlig med den chilenske landslagsspilleren Rodrigo Tello – som krevde to millioner euro, det dobbelte av hva han tjener i dag, for å skrive ny kontrakt. Som hans erstatter skal Besiktas ha plukket ut RBKs Marek Sapara.

– Vi ønsker å hente Sapara til Besiktas, og jeg har gitt ledelsen beskjed om å starte forhandlinger med Rosenborg, bekrefter Besiktas-trener Mustafa Denizli overfor avisa Milliyet.

Ifølge tyrkiske medier vil Sapara – om de kommer til enighet med RBK om en overgang – bli tilbudt en årslønn på om lag en million euro (ni millioner kroner).

Forsterker laget
Besiktas har allerede en annen slovensk landslagsspiller i klubben, Filip Holosko, og klubben håper at det bidrar til å gjøre overgangen enda mer fristende for Marek Sapara.

Tyrkerne har allerede brukt sommeren til å handle flere spillere, og ønsker å bli ferdig med alle forsterkningene i god tid før Champions League tar til.

RBKs sportsdirektør Erik Hoftun var i går kveld ikke tilgjengelig for kommentar.

NB! Besiktas har hatt flere norske spillere i klubben; John Carew, Ronny Johnsen, Thomas Myhre og Arild Stavrum.