Besiktas og Lyon har fortsatt ikke betalt

Lørenskog venter på Carew-penger.

Lørenskog har krav på 2,5 millioner kroner i solidaritetspenger for John Carew fra Lyon og Besiktas, men venter fortsatt på betaling.

Totalt har den norske 2.-divisjonsklubben hatt krav på 3,5 millioner kroner, men Aston Villa betalte uten problemer. Fortsatt har de ikke hørt fått noe fra de to øvrige klubbene.

- Det siste vi har fått beskjed om er at Besiktas vil bli straffet på neste møte i FIFA om de ikke gjør opp for seg snarest, sier Rune Østerhaug, leder i Lørenskog, til Romerikes Blad.

Thor Grønnerød, fagsjef for lov og reglement i Norges Fotballforbund, synes saken er frustrerende.

- Vi sender brev, men det tar forferdelig lang tid. Nå har vi bedt Besiktas betale Lørenskog raskt og sende kvittering til FIFA, slik at vi endelig kan bli ferdig med dette, sier Grønnerød.

(NTB)

• Les mer om saken i Dagbladet.nos arkiv.

HAR BETALT: Aston Villa har betalt det de skylder Lørenskog. Men pengene fra de to forrige arbeidsgiverne til John Carew har moderklubben fortsatt ikke sett noe til. Foto: Simon Dawson, AP/Scanpix
HAR BETALT: Aston Villa har betalt det de skylder Lørenskog. Men pengene fra de to forrige arbeidsgiverne til John Carew har moderklubben fortsatt ikke sett noe til. Foto: Simon Dawson, AP/Scanpix Vis mer