Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gikk ned for telling etter store smerter

Beskjed i natt: - Zlatans karriere er ikke over

- Vellykket operasjon, sier agenten.

SMERTER: Zlatan Ibrahimovic gikk ned for telling i sluttminuttene mot Anderlecht 20. april. Det er usikkert når han kommer tilbake. Men han kommer tilbake, lyder den siste rapporten fra i natt. Foto: NTB Scanpix
SMERTER: Zlatan Ibrahimovic gikk ned for telling i sluttminuttene mot Anderlecht 20. april. Det er usikkert når han kommer tilbake. Men han kommer tilbake, lyder den siste rapporten fra i natt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Zlatan Ibrahimovic (35) skadet seg alvorlig i kneet da Manchester United spilte mot Anderlecht i Europa League 20. april. Spekulasjoner gikk ut på at karrieren kunne være over.

I natt kom Zlatans agent, Mino Raiola, med følgende melding:

- Zlatan Ibrahimovic har gått gjennom en vellykket kneoperasjon. Han vil komme tilbake for fullt, OG HAN HAR IKKE FÅTT EN SKADE SOM BETYR SLUTTEN PÅ KARRIEREN, skriver Raiola i en uttalelse.

Rehabilitering

Agenten skriver videre at operasjonen ble gjennomført av legene Freddie Fu og Volker Musahl ved UPMC sportsmedisinske senter i Pittsburgh, USA.

- Zlatan har startet rehabiliteringen ved UPMC og vil bli fulgt opp av doktor Fu og doktor Musahl, skriver Raiola.

- Zlatan og det medisinske teamet er ikke tilgjengelig for intervju for øyeblikket. Men oppdateringer vil følge.

Raiola bekrefter med nattas melding det Zlatan skrev i en melding på Instagram forleden:

- Det er ikke noe alternativ å gi opp. Vi sees snart, meldte supersvensken. Det er usikkert hva som skjer med karrieren i United. Han har kontrakt ut sesongen, med opsjon på ett år til. Spekulasjoner går ut på at han kan komme til å ta ut siste bit av karrieren i USA.

28 mål

Zlatan har slått tilbake mot mange kritikere som ikke trodde at han ville bli en suksess på Old Trafford. Men 28 mål på 46 kamper - alle turneringer inkludert - er mer enn godkjent.

Manchester United møter Celta Vigo borte i den første semifinalen i Europa League torsdag. Laget ligger på femteplass i Premier League.