Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beskjeden Sverige absolutt ikke ville ha

Ishockeykapteinen reiser hjem med sterke smerter.

KAPTEINEN UTE: Henrik Zetterberg så fin ut da han løp inn til Sveriges åpningskamp mot Tsjekkia. Nå reiser han hjem. Foto: NTB Scanpix
KAPTEINEN UTE: Henrik Zetterberg så fin ut da han løp inn til Sveriges åpningskamp mot Tsjekkia. Nå reiser han hjem. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet:) Kapteinen for det svenske hockeylandslaget, Henrik Zetterberg, må forlate OL-turneringen i Sotsji. 33-åringen har pådratt seg skiveutglidning. Igjen.

- Det går ikke an å holde på sånn som dette. Det er det samme som i desember, bare at ilingene er verre. Det er klart det er vanskelig å forlate guttene, det er en tøff avgjørelse, sier Zetterberg, ifølge Expressen.

Det var i etterkant av onsdagens åpningskamp mot Tsjekkia at Zetterberg igjen fikk problemer med ryggen. Det siste døgnet har han hatt sterke smerter.

- Jeg har ikke kunnet bevege meg mye. Det har vært en tøff natt, sa Zetterberg i dag tidlig.

- Jeg håpet det skulle være bedre i natt, men det er det ikke. I desember kunne jeg ikke gjøre noe på to uker, deretter gikk det to nye uker i tillegg. Det er en veldig vanskelig beslutning å ta, men jeg får ikke gjort noe med det, sier Detroit Red Wings-spilleren.

Nå kan det bli aktuelt med operasjon for å utbedre problemet en gang for alle.

Hele Norges coronakart