Beskylder Brann for dobbeltspill

- Jeg hadde fortjent litt ærlighet, sier Gashi.

(Dagbladet.no): I går ble det klart at midtbaneterrieren Ardian Gashi går fra Brann til Fredrikstad for omtrent 7 milloner kroner.

Men 26-åringen virker svært skuffet over måten Brann har bnehandlet ham på.

- Det har vært et dobbeltspill bak min rygg. Jeg synes jeg hadde fortjent litt ærlighet. De kunne kommet bort til meg og sagt hva situasjonen var, men det eneste de har sagt er at de helst ville ha meg i laget. Derfor regnet jeg også med at Fredrikstad var uaktuelt, sier han ifølge Bergens Tidende.

Mons Ivar Mjelde skylder derimot på agenten til Gashi.

- Gashi sa til meg for et par dager siden at han ville bli i Brann, så jeg trodde at han ville fortsette. Så fikk jeg vite sent tirsdag at det nærmest var i orden med Fredrikstad og at han var på vei ut. Det etter ønske fra Gashi selv. Hvis noen har spilt et spill her, er det agenten til Gashi, sier Brann-treneren.

Mjelde sier han ønsket å ha med Gashi videre i Brann, men at han tror de kommer styrket ut av det i og med at Hassan el Fakiri i går ble Brann-spiller.

SKUFFET: Ardian Gashi synes Brann har behandlet ham dårlig. Brann-trener Mons Ivar Mjelde mener derimot det er agenten hans som har opptrådt uærlig. Foto: Gorm Kallestad/Scanpix
SKUFFET: Ardian Gashi synes Brann har behandlet ham dårlig. Brann-trener Mons Ivar Mjelde mener derimot det er agenten hans som har opptrådt uærlig. Foto: Gorm Kallestad/Scanpix Vis mer