Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beskylder Carew-sjef for svertekampanje

- O\'Neill ville ødelegge karrieren min, sier Sørensen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Aston Villa-manager Martin O\'Neill har nærmest gjort det til å vane å skryte John Carew opp i skyene, men det er ikke alle som har en like høy stjerne som nordmannen.

Danske Thomas Sørensen, som i sommer forlot Villa til fordel for Stoke, tegner et svært lite flatterende bilde av sin gamle sjef.

Han hevder O\'Neill skremte vekk interesserte klubber ved å dikte opp historier om at keeperen sleit med psykiske problemer.

- Jeg vet at både Manchester City, Blackburn og Middlesbrough var mer eller mindre klare for å hente meg, men det samme skjedde hver gang: Plutselig hørte jeg ikke mer fra dem, og jeg fikk ingen forklaring. Jeg kunne ikke forstå det, men så fikk jeg høre fra min gamle keepertrener at det gikk rykter i andre klubber om at jeg hadde alvorlige psykiske problemer og var helt på felgen, og jeg i tillegg var alvorlig skadet - at å kjøpe meg var som å kjøpe katta i sekken, sier Sørensen til sporten.dk.

Han er ikke i tvil om at det var O\'Neill som sto bak svertekampanjen:

- Den slags kunne bare fra et eneste sted, for vi vet jo hvordan engelske managere prater seg imellom.

O\'Neill er en av de mest respekterte managerene i Premier League, og førte Villa til en 6. plass på tabellen forrige sesong.

Sørensen har derimot ikke fnugg av respekt for den 56 år gamle nordiren - som han mener forsøkte å legge karrieren hans i ruin.

KOM SEG VEKK TIL SLUTT: Etter fem år i Aston Villa gikk Thomas Sørensen til Stoke i sommer. Men ifølge dansken gjorde Martin O\'Neill alt som sto i hans makt for å forhindre det, selv om keeperen var overflødig i Villa. Foto: REUTERS
KOM SEG VEKK TIL SLUTT: Etter fem år i Aston Villa gikk Thomas Sørensen til Stoke i sommer. Men ifølge dansken gjorde Martin O\'Neill alt som sto i hans makt for å forhindre det, selv om keeperen var overflødig i Villa. Foto: REUTERS Vis mer

- Det ble personlig for ham, og hadde ingenting med fotball å gjøre. I sommer var det så galt og vanvittig at jeg plutselig innså det: Manageren min vil ødelegge karrieren min. Han sa til meg og andre at jeg ikke fikk spille fordi jeg ikke var god nok. Men samtidig ville han ikke la meg gå til en annen klubb, sier Sørensen.

Han hevder han også har fått bekreftet at også hans nåværende arbeidsgiver Stoke ble advart mot å kjøpe ham.

image: Beskylder Carew-sjef for svertekampanje
<B>FÅR SÅ HATTEN PASSER:</B> Martin O\'Neill beskyles for å ha plantet løgnaktige historier om Thomas Sørensen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!