Beskylder fransk lag for løftebrudd

Stake Laengen vender hjem.

HJEM FRA FRANKRIKE Neste år sykler Vegard Stake Laengen (25) for Team Joker. I midten av september fikk han imidlertid lovnader om at proffeventyret ville fortsette.
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
HJEM FRA FRANKRIKE Neste år sykler Vegard Stake Laengen (25) for Team Joker. I midten av september fikk han imidlertid lovnader om at proffeventyret ville fortsette. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Da Vegard Stake Laengen konkurrerte i Italia i midten av september, fikk han og agent Mattia Galli lovnader om at en nytt kontraktsforslag lå klart, og at kun signaturen manglet.

Siden gikk lagsjef Emmanuel Hubert i Bretagne Séchè Environnement tilbake på sitt ord.

• Les også: Ferdig i fransk profflag

25-åringen fra Asker fikk i stedet et ultimatum foran Paris-Tours:

 - Under Franco-Belge (2.-5 oktober, vår anm.) fikk jeg vel en slags varselmelding. Hubert sa at han ønsket å se meg angripe under Paris-Tours, ellers så det tynt ut, forteller Vegard Stake Laengen til procycling.no.

- Dårlig lederstil Det stemte dårlig med budskapet fra Italia tre uker i forveien, og nordmannen gjorde ham oppmerksom på det.

Der og da begynte han likevel å skjønne hvordan ting kom til å ende.

- Den endelige beskjeden føler jeg ikke at jeg fikk før etter Paris-Tours. Den han lovte tidligere var da helt glemt. Jeg synes det er dårlig lederstil, og det er ikke bra at han holder på på den måten.

1.97 lange Stake og kolombianerne? I midten av oktober er de fleste lag fulle, og nordmannen opplevde dermed problemer med å finne seg en ny arbeidsgiver.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer