Beskylder Real Madrid for løgn i avskjedsbrev

Di Maria takker fansen.

BLE HYLLET I SIN SISTE KAMP: Angel di Maria følte supporternes varme i avskjedskampen fredag. Foto: AFP / CESAR MANSO / NTB SCANPIX
BLE HYLLET I SIN SISTE KAMP: Angel di Maria følte supporternes varme i avskjedskampen fredag. Foto: AFP / CESAR MANSO / NTB SCANPIXVis mer

(Dagbladet): Angel di Maria ble Premier Leagues dyreste spiller gjennom tidene, da Manchester United punget ut hele 611 mill. kroner for argentineren i går.

Åpent brev Real Madrid fikk ikke bare en solid gevinst på 26-åringen, men også en solid dose kjeft fra spilleren som dro på seg rød drakt foran kameraene.

Di Maria føler seg sviktet av hovedstadslaget, og skriver i et åpent brev til Real Madrid-fansen det ikke var han ikke ville forlate klubben.

- Dessverre måtte jeg dra i dag, men jeg vil ha fram at dette aldri var mitt ønske, skriver Di Maria og forteller at han håpet på en ny kontrakt etter Champions League-triumfen og VM-suksessen

Mange løgner
- Kontrakten kom aldri. Mange ting og mange løgner er sagt. De har hele tiden prøvd å få det til å virke som om jeg tok initiativet til å forlate klubben. Men det gjorde jeg ikke. Jeg spurte bare om noe som var rettferdig. Det er mye jeg setter pris på, og det aller meste har ingenting med lønnsbetaling å gjøre.

Di Maria skriver at når han først skulle dra, så var han aldri i tvil om valget av neste klubb.

- Jeg håper å forbedre meg i Manchester United, en av verdens største klubber. Jeg ønsker å skape historie der.

Han understreker at han er stolt av sine fire år på Santiago Bernabeu.

Fansens varme
- Jeg håper Real Madrid får en flott sesong og sikrer klubben merittene de alltid jakter på. Jeg vil aldri glemme da jeg jublet på Bernabeu  og kjente fansens enorme varme etter supercupen. Takk, jeg fikk gåsehud. Bedre avskjed kan jeg ikke forestille meg, i det som dessverre var min siste kamp.