Beskylder Real Madrid for løgn i avskjedsbrev

Di Maria takker fansen.

BLE HYLLET I SIN SISTE KAMP: Angel di Maria følte supporternes varme i avskjedskampen fredag. Foto: AFP / CESAR MANSO / NTB SCANPIX
BLE HYLLET I SIN SISTE KAMP: Angel di Maria følte supporternes varme i avskjedskampen fredag. Foto: AFP / CESAR MANSO / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Angel di Maria ble Premier Leagues dyreste spiller gjennom tidene, da Manchester United punget ut hele 611 mill. kroner for argentineren i går.

Åpent brev Real Madrid fikk ikke bare en solid gevinst på 26-åringen, men også en solid dose kjeft fra spilleren som dro på seg rød drakt foran kameraene.

Di Maria føler seg sviktet av hovedstadslaget, og skriver i et åpent brev til Real Madrid-fansen det ikke var han ikke ville forlate klubben.

- Dessverre måtte jeg dra i dag, men jeg vil ha fram at dette aldri var mitt ønske, skriver Di Maria og forteller at han håpet på en ny kontrakt etter Champions League-triumfen og VM-suksessen

Mange løgner - Kontrakten kom aldri. Mange ting og mange løgner er sagt. De har hele tiden prøvd å få det til å virke som om jeg tok initiativet til å forlate klubben. Men det gjorde jeg ikke. Jeg spurte bare om noe som var rettferdig. Det er mye jeg setter pris på, og det aller meste har ingenting med lønnsbetaling å gjøre.

Di Maria skriver at når han først skulle dra, så var han aldri i tvil om valget av neste klubb.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer