Beskylder Zlatan for gangstermetoder: - Pinlig og skandaløst

Hudflettes før Russland-kamp.

PÅ PLASS I RUSSLAND:  Zlatan Ibrahimovic og det svenske landslaget. Foto: NTB Scanpix
PÅ PLASS I RUSSLAND: Zlatan Ibrahimovic og det svenske landslaget. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic (33) var frekk i munnen mot TV 4-profilen Olof Lundh. Nå raser debatten i Sverige: Er pressen for snill mot Zlatan? Ja, mener kritikerne.

- Det er pinlig og skandaløst at ingen sier ifra. Det er rene gangstermetoder å si som han gjorde til Olof Lundh, mener kulturredaktør Jonna Simma i Arbetet, ifølge Expressen.

Ekstra kick Det var på en pressekonferanse onsdag at Zlatan ikke likte spørsmålet han fikk fra Lundh. TV 4-profilen spurte Zlatan om hans aktiviteter utenfor fotballbanen. Blant annet har PSG-spilleren lansert sin egen versjon av drikken Vitamin Well og inngått et samarbeid med Dressmann.

Lundh lurte på om Zlatan fikk et ekstra kick når han lyktes med slike ting.

- Det blir et ekstra kick når du får vondt i magen, svarte Zlatan.

- Jeg får ikke tjene penger for deg. Hver gang jeg jeg gjør det sier du: «Har han ikke tilstrekkelig med penger?» Med Dressmann sa du: «Har han ikke tilstrekkelig med penger?»

Ampert Med til historien hører at Lundh har blogget om Zlatans aktiviteter. Muligens har ting kommet skjevt ut der. Stemningen på pressekonferansen onsdag var i alle fall amper.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.