Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Best i lav fart

Dakar-farer Pål Anders Ullevålseter tror han kan hevde seg best i etapper med liten fart og store krav til fysisk styrke. I dag møtte han leserne på Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Du kan også se Pål Anders Ullevålseter svare på en del av lesernes spørsmål på video. Ullevålseter skal kjøre Dakar-rallyet på motorsykkel fra 28. desember til 13. januar. Han risikerer å bli en slags motorsportens svar på Leo: For mens Øyvind Leonhardsen har fått et rykte på seg for å være best uten ball, hevder Pål Anders Ullevålseter at han er best uten fart.

- Jeg kan hevde meg best på de etappene der det går sakte og brukes mye krefter. Jeg føler meg fysisk sterk, men farta er noe nytt for meg, svarer Ullevålseter til en av mange som skrev inn spørsmål til 33-åringen. Forhåpentligvis blir han første nordmann som fullfører det tøffe løpet.

Fru Solveig Ullevålseter og teamkompisen, det svenske Dakar-håpet PG Lundmark, var blant dem som skrev inn sine spørsmål eller lykkeønskninger til Pål Anders.

- Etter et helt år med daglige forberedelser til Dakar-rallyet, lurer vi på hva i all verden du skal finne på når løpet er over? lurte kona.

- Dette kommer jo til å gå så bra, så da blir det jo sikkert flere år med Paris-Dakar. Har du ikke skjønt det, eller? svarte Pål Anders.

Ikke lenge etter ringte mobilen fra et velkjent nummer... LES ALLE SPØRSMÅL OG SVAR FRA DAGENS NETTMØTE:

SVARER DEG: I dag svarte Pål Anders Ullevålseter på spørsmål fra Dagbladet.nos lesere.
Hele Norges coronakart