Best i Premier League

Sjekk lista over hvem som har vært best så langt.

(Dagbladet.no:) En snau tredjedel av Premier League-sesongen er unnagjort. Etter en liten landskamppause, sparkes ballen i gang igjen i England i morgen.

Det er like mange meninger om hvilke spillere som har vært best så langt, som det er supportere. Dagbladet.no har likevel sjekket spillernes børspoeng, og konkluderer derfor knallhardt med følgende:

Tottenhams Michael Carrick har vært best. Midtbanespilleren har et snitt på 7,7 poeng.

24-åringen kom fra West Ham til sesongestart i fjor, og har blitt en helt på White Hart Lane. Han var også i Englands tropp mot Argentina, men kom ikke på banen.

Maccarone dårligst

De neste på lista er Steven Gerrard (Liverpool), Ledley King (Tottenham) og Yossi Benayoun (West Ham) - alle med 7,5 poeng i snitt.

Den første Chelsea-spilleren på lista er Frank Lampard. Han har 7,3 poeng i snitt på de 12 første seriekampene.

I motsatt ende av børslista ligger Middlesbroughs Massimo Maccarone med 4,6 poeng i snitt på fem kamper. Av dem som har spilt minst halvparten av kampene er Walter Pandiani (Birmingham) svakes med fem poeng i snitt på seks kamper.

Forskjellige børser avviker naturligvis litt fra hverandre. Chelseas John Terry topper nemlig VG-børsen, med 7,58 poeng i snitt. Der ligger Michael Carrick bare på en 85. plass, med 6,5 poeng i gjennomsnitt.

Debatt

Hvem synes du har vært best i Premier League så langt?

BEST: Michael Carrick får instrukser av Tottenham-sjef Martin Jol.