Best i test

To år på rad har Eirik Brandsdal tapt sprintcupen med minimargin. Da gir vinterens mål seg selv.

FASITEN: Trener Arild Monsen kunne notere seg at Eirik Brandsdal vant alle heatene da sprintlandslaget kjørte testløp i Holmenkollen i formiddag. Brandsdal var fornøyd, men tok ikke akkurat av. Foto: Tormod Brenna
FASITEN: Trener Arild Monsen kunne notere seg at Eirik Brandsdal vant alle heatene da sprintlandslaget kjørte testløp i Holmenkollen i formiddag. Brandsdal var fornøyd, men tok ikke akkurat av. Foto: Tormod Brenna Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HOLMENKOLLEN (Dagbladet): I formiddag kjørte sprintlandslaget gjennom ei konkurranseøkt i rulleskiløypa i Holmenkollen. Prolog, kvartfinale, semifinale og finale.

Best i kvarten: Eirk Brandsdal.Best i semi: Eirik Brandsdal.Best i finale: Eirik Brandsdal.

- Men det betyr jo ingen verdens ting, sier Brandsdal i et fattig forsøk på å disse ned egen prestasjon.

Ok, det er oktober, det er over en måned til verdenscup og det er asfalt og ikke snø under skia. Men det er likevel verdens beste sprintlag som konkurrerer, og å vinne tre av tre heat sier sitt.

- Joda, formen er god. Det er en grei bekreftelse å få. Og jeg var spesielt fornøyd med semifinalen. Der dro jeg hele veien, men klarte likevel å holde unna i spurten. Det kan jeg ta meg meg, sier Brandsdal, som tre ganger viste at han har jobba godt med finishen sin den siste sommeren.

Rå avslutning Den har vært bra før, nå nærmer den seg ekstrem.

- Han er rå der. Han blir lei å slå til vinteren, sier den vordende pappaen Ola Vigen Hattestad. Går alt som han håper, føder Katja visnar deres førstefødte midt mellom sesongåpningen på Beitostølen og verdenscupåpninga i Kuusamo to uker seinere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer