Best i trøbbel igjen

George Bests elskerinne sier hun er gravid. George selv sier han har vært en idiot.

Forrige måned fortalte kona Alex (31) at hun ville skilles fra den tungt alkoholiserte, men fortsatt levende fotball-legenden George Best (57).

Siden den gang har paret vært på ferie i Frankrike for å redde stumpene av det stormfulle ekteskapet. Men i flere av dagens engelske tabloider forteller den enslige tobarnsmoren Gina Devivo (33) fra Surrey at hun er gravid med Bests barn.

- Jeg har ikke fortalt ham det ennå. Jeg tror kanskje han vet det allerede, men er for redd til å snakke med meg om det, sier hun til Sunday People.

- Vært en idiot

Best skal ha hatt et forhold til Devivo mens han trodde at kona var sammen med sangeren Mick Hucknall, skriver Sky News.

- Jeg tror han elsker Alex, men er forelsket i meg, skal elskerinnen ha sagt.

I en spalte i gratismagasinet Night and Day skriver Best om forholdet til kona at han har vært «en idiot».

- Jeg har rotet det og jeg vil gjøre det godt igjen. Turen til Frankrike var vidunderlig og det ga Alex og meg sjansen til å ha en skikkelig lang prat, skriver den tidligere Manchester United-helten.

Bor på helsefarm

Han sier at han fortsatt vil prioritere helsa. På tross av en klar beskjed om at neste drink kunne ta livet av ham etter en levertransplantasjon i fjor, ble det i sommer kjent at Best hadde begynt å drikke igjen.

Nå bor han på helsesenteret Forest Mere mens fru Alex bor hjemme. Likevel «snakker de ikke om et brudd», hevder Best i spalten i Night and Day.

Den ble sannsynligvis skrevet før dagens engelske tabloider kom på gata.

PÅ AUKSJON: Onsdag denne uka auksjonerte George Best bort troféet han fikk som Europas beste fotballspiller i 1968. Troféet gikk for 1,75 millioner kroner hos Bonhams. - Jeg er glad det får se frisk luft. Det har ligget i et hvelv i 25 år, sier Best.
BEST MED KONA:</B> George Best og kona Alex på en god dag.