- Best ikke dødssyk

Gårsdagens rykter om at fotball-legenden George Best er dødssyk blir tilbakevist av Bests personlige assistent Philip Hughes. - Han er ikke bra, men det er ikke livstruende - det håper jeg ihverfall ikke, sier Hughes.

Hughes bekrefter at Best har tilbrakt to netter på sykehuset Cromwell Hospital i London.

- Han er uvel og må muligens tilbringe et par dager til på sykehuset, men han kan like godt komme ut allerede i morgen, sier Hughes ifølge BBC.

Bests agent, Alan Platt, trodde først at fotball-legenden var blitt matforgiftet etter å ha spist sjømat. Men legene har også tatt leverprøver av Best.

- Legene har fortalt George at han må slutte å drikke i flere år. Han har alltid innrømmet at han har et alkoholproblem, men nå har han ikke drukket på 10 dager, sier Platt.

Mest pop

Ryktene om at Best var alvorlig syk skjøt fart da Bests kone, 27 år gamle Jane Alex, kom med følgende uttalelse til avisa The Sun:

- Han er på sykehus og ser forferdelig ut. Vi er alle bekymret for han.

Best er en av øyrikets mest populære spillere gjennom alle tider. Den nord-irske landslagsspilleren var stjerne på Manchester United. I dag jobber 53-åringen som fotballekspert på SkySports.