Best og smilte mest

Leicester- Manchester United: 2- 6. Englands beste og lykkeligste spisspar for tida er Andy Cole og Dwight Yorke. Guttas praktfulle samarbeid endte med Yorkes første hattrick for United, to nye Cole-mål - og et Leicester i full fortvilelse.

United har i Yorke og Cole det serieleder Chelsea mangler i Tore André Flos skadefravær:

  • En kompetent og effektiv angrepsduo.
  • Et helhjerta stykke arbeid av Jesper Blomqvist endte i et innlegg fra Denis Irwin - og en umarkert Yorke kunne dytte inn 1- 0 fra kort hold.

Chelsea sleit seg til 2- 1 med to overtidsscoringer hjemme mot Coventry. United gled igjennom Leicester med bevegelse, fart og enormt trykk i avslutningene.

Yorke startet moroa etter 10 minutter:

Da hadde Leicesters Steve Guppy allerede spolert en stor mulighet til å gi kampen en annen karakter. Avslutningen hans strøk på utsiden av stanga til en utspilt Peter Schmeichel.

Men Leicesters greker, Theo Zagorakis, var langt heldigere etter 35 minutter: 1- 1. Men så var det slutt på både hell og dyktighet.

Andy Cole scoret sitt 14. og 15. mål etter pause, Yorke scoret enda ett - og da United feide over Leicester de siste minuttene, handlet spenningen bare om dette:
Hvem av dem scorer tre mål, Yorke eller Cole?

Det ble Yorke - og hans første hat-trick for United. Og i det siste offisielle minuttet klarte også Jaap Stam å score sitt første for mål for klubben.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 737514599


Varnish cache server