Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Best på fylla igjen

George Best (54) klarer ikke å holde seg alkofri. I går gikk kona Alex gråtende fra pub til på på leting etter United-legenden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Best er erklært alkoholiker og har fått beskjed av legene at mer sprit og øl vil drepe ham. Best sprakk sist i juli og ble observert på to puber i London i går, skriver The Sun.

Venner av fotballgeniet sier til avisa at Bests oppførsel tyder på et dødsønske. I mars ble han innlagt på sykehus med både lever og nyresvikt.

- Han forsvant plutselig og Alex visste at han drakk igjen. Hun gikk gråtende fra pub til pub for å finne ham, sier vennen.

Bests 27-årige kone Alex mislyktes i pubjakten og Best ruslet sjøl hjem på ettermiddagen etter flere drinker.

- Ingen klarer å stoppe ham. Han vet at han er en død mann hvis han fortsetter drikkingen. Det er helt utrolig hva han gjør mot seg selv og Alex, sier vennen.

Best livnærer seg som festtaler og fotballekspert på Sky Sports. Sjøl om han ble observert med alkohol nekter han for å ha drukket.

- Ja, jeg var innom et par puber, men jeg drakk bare cola, sier Best.

(Dagbladet.no)

<B>SAMMEN: George Bests nyrer og lever er ikke bare kona Alex' bekymring.
LEGENDE:</B> George Best som 19-åring i Manchester United. Seinere ble han en av klubbens mest omtalte spillere - på godt og vondt.