Best på kanten

LENA (Dagbladet): Toten- Nordstrand 16-25. Monica Sandve (25) har vært best av alle venstrekantspillere i toppserien denne sesongen. Og i 4. runde i cupen i går hevet hun Nordstrand fra bånn før pause og rett inn i kvartfinalen.

- Jeg er i toppform og satser på å holde nivået hele sesongen. Jeg får nå betalt for at jeg i sommer trente bedre enn noen gang, sier Monica til Dagbladet.

Sist uke var hun med på landslagssamlingen, men ble ikke med til turneringen i Frankrike.

Satt hjemme

- Marit og Arne (landslagstrenere Breivik og Högdahl) sa at jeg var god på samlingen.

- Derfor var det litt kjedelig å sitte hjemme og se at noen av dem som var med i Frankrike ikke benyttet sjansen.

- Men egentlig føler jeg at Marit allerede har bestemt seg, sier Monica.

Argument

Det betyr at hun tror at Mia Hundvin og Sahra Hausmann blir tatt ut som venstrekanter i VM-troppen. Selv om Sahra fortsatt ikke har funnet fjorårsformen.

- Men hun har vært med så lenge ,og det kan være et argument, mener Monica.

Best offensivt

Det godtar ikke Nordstrands trener Morten Schønfeldt. Han har derimot mange argumenter for Monicas Sandves VM-kandidatur.

- I angrep er hun best til å utfordre i en mot en-situasjoner i etablert angrep. Hun er minst like god som Mia og Sahra i kontringer.

- Men Monica er i tillegg en av Norges beste offensive forsvarspillere. Og det er nettopp den typen Marit trenger i laget, mener Morten Schønfeldt.

  • Marit Breivik sier til Dagbladet at hun trolig ikke vil ta ut hele VM-troppen på mandag. - Det går mot at vi tar ut 12- 13 spillere, sier Marit som ser på Monica Sandve som spennende spiller med et stort potensial.
<B>BLIR HJEMME:</B> Monica Sandve tror ikke Marit Breivik finner plass til henne i VM-troppen.