Best spenst og flest mål - før VM

Espen (21) er Norges nye joker.

LUFTIG SVEV: Espen Lie Hansen hoppet høyest av landslagsgutta på VilVite-senteret i Bergen før EM-kvaliken mot Nederland i fjor høst. Foto: TOR ERIK H. MATHIESEN/SCANPIX
LUFTIG SVEV: Espen Lie Hansen hoppet høyest av landslagsgutta på VilVite-senteret i Bergen før EM-kvaliken mot Nederland i fjor høst. Foto: TOR ERIK H. MATHIESEN/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Når håndballeksistensen står på spill i VM, er det ikke unggutta som skal dra det tunge lasset. Da skal stjernene ta grep.

Men før det får ferskingene trolig sjansen til å vise seg fram.

En av dem som har store ambisjoner om å skyte seg inn i norske håndballhjerter er Espen Lie Hansen (21).

Toppscorer før VM Drammen-spilleren har vært god i oppkjøringen og han vil trolig få bra med spilletid - spesielt mot antatt svakere nasjoner som Japan og Brasil.

- Jeg føler jeg har tatt vare på sjansene jeg har fått. Jeg spilte ikke så mye mot Sverige, men fikk gjort mye på kort tid. Brasil-kampen var grei, selv om jeg kanskje hadde litt overtenning mot slutten - men jeg er jo med for å lære litt om sånne ting. Romania gikk også greit, men jeg gjorde noen dårlige vurderinger innimellom. Jeg føler at jeg har lagt inn en grei søknad, sier Lie Hansen til Dagbladet.

Han banket inn 21 mål på de tre kampene. Like mange som på hans 11 første kamper til sammen - og flest av alle i oppkjøringskampene.

- Jeg føler det har løsnet litt og er blitt litt varmere i trøya.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer