Best uten Bergen

ULLEVAAL (Dagbladet): Teitur Thordarsson fikk endelig se hvor gode gutta hans kan være da de reiste seg etter en håpløs førsteomgang. - Hadde vi hatt Røkke med oss, kunne vi ha flytta hele klubben, flirer Thordarsson.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For islendingen vet bedre enn de fleste hvor vanskelig det er å få ro, både i med- og motgang, i landets galeste fotballby.

- Jeg tror det hadde vært fullt mulig å ta medalje med dette laget i en annen by. Det er verst for spillerne å takle det enorme presset. Men jeg tror alle har tro på det vi gjør, og jobber hardt for å få det til, sier Teitur til Dagbladet.

- Helt sykt

I går så Brann ut som et viljeløst miniputtlag før pause. To flaue skudd på mål, det første etter 34 minutter, var alt laget skapte framover. Etter hvilen snudde alt, spesielt etter at Tommy Knarvik scoret reduseringsmålet. Derfra og inn spilte Brann god fotball.

Etter kampen rådet det en uvirkelighetsstemning i Brann-garderoben. Noe som kanskje forklarer hvorfor det går så opp og ned med klubben.

  • Dagbladet fanget opp følgende replikk fra eks-spiller og nåværende spillerutvikler, Per Ove Ludvigsen i garderoben etter kampen:

- Bergensavisene hadde laget klar førstesidene om krise etter først omgang. Vi ødela alt for dem. Se på journalistene nå. Nå virrer de rundt og aner ikke hva de skal skrive om, he, he.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer