Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Best uten den beste

Første Stabæk-seieren på over to måneder kom uten Martin Andresen og med tre juniorer på banen - mot formlaget Lillestrøm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I pausen fikk publikum opplyst at Stabæk nå er gjeldsfrie. Til stor applaus fra de nesten 4000 fremmøtte. 45 minutter etterpå kunne Stabæk-fansen nok en gang sette jubelen løs. Endelig ble det tre poeng. Det har ikke skjedd på over to måneder.

- Alt ser lysere ut nå, sier en glad Mads Clausen, som var Nadderuds beste spiller i går.

Også Stabæk-trener Gaute Larsen var fornøyd.

- Det er stor forskjell på fotballspillere når de vinner og når de taper. Dette smakte veldig godt, smiler Stabæk-trener Gaute Larsen. Han var svært godt fornøyd med laget sitt i går.

- Vi kan vinne fotballkamper uten Martin Andresen også. Å starte med så mange junior-spillere mot et så fysisk godt lag som Lillestrøm, og gjøre det bra i tillegg, er imponerende, sier Larsen.

Hver gang Stabæk møter Lillestrøm legger de om til en 3- 5- 2 formasjon for å møte LSKs hodespill på en best mulig måte. Det syntes Larsen fungerte bra også i går.

- Vi kunne ha spilt bedre, men den formasjonen fungerer godt mot Lillestrøm, sier Larsen.

FORNØYD: Gaute Larsen er strålende fornøyd med ungutta på Stabæk.