BEST uten hus

LONDON (Dagbladet): Fotballegenden George Best er blitt husløs. Hans toroms leilighet i Chelsea er allerede tatt fra ham. Det er fortida som nå innhenter den tidligere United-stjernen.

I tillegg fortelles det på Georges stampub i Chelsea at han også har vært rammet av et lite hjerteinfarkt som følge av alle problemene. George Best selv hevder at han er frisk og klar til kamp.

Det er Clydesdale Bank og George Bests tidligere agent Bill McMurdo som nå får kontroll over George Bests tilholdssted i Chelsea.

Leiligheten er verd tre millioner kroner, og det er George Best Management som eier den. Dette firmaet eies imidlertid av Bill McMurdo, som har passet George Bests økonomi opp gjennom åra.

Advokathjelp

George Best har fått hjelp av stjerneadvokaten Jonathon Crystal til å slåss for leiligheten. Men mye tyder på at dette blir en vanskelig match for både advokaten og gamle Georgie.

- Det er en skam at en helt som George må utkjempe slike slag. Det går ellers så bra med ham nå, sier Phil Hughes, som nå er som Bests agent.

Men selv om George Best er husløs, så slipper han å ende opp på gata. Venner har slått ring rundt den gamle Manchester United-stjernen.

TV-kommentator

George Best er ofte å se på stampuben Chelsea Phene Arms, hvor han trives med husets vin og kortspill. Han er fortsatt en meget respektert fotballekspert og tjener godt som kommentator for flere TV-selskap.

I tillegg brukes hans navn fortsatt til å markedsføre forskjellige varer.

<B>MISTER LEILIGHETEN:</B> George Best har problemer igjen. Nå vil hans gamle agent ha tilbake leiligheten, der George har bodd, men ikke betalt for seg.