Norge - Portugal 34-28 Håndball-EM 2020

Best uten piping!

Så var det slutt på denne dustete debatten. Et så flott lag klarer seg uansett.

TAKK TRONDHEIM! Håndballgutta er bedre enn noen gang. Tre seire på tre kamper i Trondheim, og hvem trenger å mase om piping av motstandere nå? FOTO: Vidar Ruud / NTB scanpix
TAKK TRONDHEIM! Håndballgutta er bedre enn noen gang. Tre seire på tre kamper i Trondheim, og hvem trenger å mase om piping av motstandere nå? FOTO: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I TIÅR har Trøndelag vært hjertet i norsk toppidrett. Det er der vi har skapt mye av det flotteste vi kan prestere i sport, og nå har trønderne gjort det igjen:

  • Håndballgutta drar fra gruppespillet i Trondheim som et perfekt lag med et perfekt publikum.

Denne oppvisningen mot formlaget Portugal (34 - 28) endte med stående applaus fra hjemmepublikummet. Det var noe ganske annet enn det totalt misforståtte kravet om at nå måtte også trauste trøndere lære seg å pipe ut motstanderne. Hvis ikke mistet visst Norge muligheten til å hevde seg i internasjonal håndball.

Det ble lite piping i gruppefinalen.

Nesten bare glede og jubel over et ungt norsk lag som reiser videre til mellomspillet i EM med absolutt alle muligheter.

FOR i flotte Trondheim Spektrum leverte både spillere, trenere og publikum. Selvsagt ønsker våre beste håndballgutter et vilt, entusiastisk liv fra tribunen på hjemmebane. Det er fordelen, og den skal utnyttes maksimalt.

Men en hjemmefordel er ikke det samme som fri adgang til å fornedre motstanderne og oss selv ved å lære trønderske unger å psyke ut gjestende lag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer