Best uten tjall

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

: Klokka var nok nærmere fire, og det var natt til første dag i fotball-VM. De fleste hadde lagt seg i teltene sine, og de som ikke hadde funnet teltene sine, hadde lagt seg likevel. Det var bare en snau førsteellever fra Grünerløkka, og en innleid midtstopper fra Bradford, som var våkne.

De klamret seg til hverandre foran teltet til Jan Tore og Oksen. De sang.

«Svina er i Europa, hurra-hurra!»

Optimismen var stor. Løkkas Sorte Svin skulle møte et irsk, et engelsk og to tyske lag i kvalifiseringsrunden. «Bønne, øl og vin, vi er Løkkas Sorte Svin!» skrek de.

Bare treneren Audun manglet. Ingen hadde sett ham siden puljene ble trukket klokka halv elleve kvelden i forveien. Audun hadde vært nokså bedugget. Faktisk såpass at han ble frarådet å delta på lagledermøtet der VMs regler ble presentert, fordi ingen regnet med at Audun ville komme til å huske noen av dem.

EN HALV TIME FØR KAMPSTART drar treneren ned glidelåsen i teltet sitt. Han retter på brillene og myser mot den engelske sola.

- Jeg hadde litt problemer med å finne teltet, forklarer Audun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer