-  Beste bilen jeg har hatt

Etter å ha sett bilen han får til den fjerde VM-runden neste år er Petter Solberg (32) overbevist om at Subaru endelig har løst alle problemene de har slitt med de siste årene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  Bilen er i orden, for å si det sånn...

Slik starter Petter Solberg oppsummeringen av inntrykkene han satt igjen med etter at han tirsdag denne uka ble presentert for bilen Subaru håper skal gjøre 2007-sesongen til en blå fest igjen.

Petter Solbergs stallkamerat, Chris Atkinson, har allerede testet den nye bilen i to dager. Han ga tommelen opp umiddelbart. Nå skal andre testførere legge en god del mil bak seg i bilen før Petter får den til testkjøring i starten av januar.

Innen den tid skal alle barnesykdommene som blir oppdaget være fjernet, slik at bare noen finjusteringer gjenstår.

Garanterer moro

-  Det ser veldig lovende ut. Chris fikk en god følelse allerede på den første testen, og han er klar på at den nye bilen er mye bedre enn den vi har kjørt i år. Den har bedre presisjon, er mer stabil, har bra grep og mye bedre vektfordeling. I tillegg kommer det helt nye differensialer. Dette vil bli en helt annen bil å kjøre, sier Petter Solberg til Dagbladet.

Bilen blir ikke endelig klar før til Mexico i den fjerde VM-runden, men Petter håper at teamet i det minste får på plass noe nytt til sesongstarten på hjemmebane i Monte Carlo i januar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer