- Beste EM-byen jeg har vært i

Zlatan hyller Kiev og Ukraina.

GLEDER SEG: Zlatan Ibrahimovic mener oppladningen til kampen mot Ukraina har vært den aller beste. På dagens trening så han imidlertid litt småtrøtt ut... Foto: AFP PHOTO/JONATHAN NACKSTRAND
GLEDER SEG: Zlatan Ibrahimovic mener oppladningen til kampen mot Ukraina har vært den aller beste. På dagens trening så han imidlertid litt småtrøtt ut... Foto: AFP PHOTO/JONATHAN NACKSTRAND Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KIEV (Dagbladet): Mye har vært sagt og skrevet om EMs vertsnasjoner Polen og Ukraina. Ikke minst har rasisme blant supporterne vært satt på dagsorden, og kanskje skremt vekk potensielle tilreisende.

I ettermiddag fikk Ukrainas hovedstad Kiev en skikkelig oppreisning - av Sveriges storstjerne Zlatan Ibrahimovic (30).  

- Vi bor på et fantastisk hotell, og kunne ikke hatt det bedre. Alle har vært fantastiske mot oss, og vi har følt oss velkomne. 

Første kamp Zlatan snakket på en pressekonferanse før morgendagens kamp mot Ukraina. Uttalelsene gikk rett hjem hos de ukrainske EM-journalistene, som skal fylle opp spaltene i avisene mandag. 

Og kanskje lå de - altså uttalelsene - litt i kortene.

I boka si skriver nemlig Zlatan at han alltid har likt folk som kjører på rødt lys. Det gjør taxisjåførene her i Kiev til gagns...  

Men tilbake til kampen: Zlatan gleder seg som en unge. Vel har han opplevd mye som klubbspiller. Men ingenting vil være større enn et bragd-EM med Sverige.  

- Jeg ser for meg at det kan bli litt nervøst i begynnelsen, sa Zlatan om Ukraina-kampen.  

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer