UNG OG FORNUFTIG. Trener Steinar Holm skryter av 20-årige Mette Fløttum. Onsdag skal hun kjøre storfavoritten Luciano igjen. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
UNG OG FORNUFTIG. Trener Steinar Holm skryter av 20-årige Mette Fløttum. Onsdag skal hun kjøre storfavoritten Luciano igjen. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

-Beste hesten og beste kusken

Treneren gir ung jente sjansen.

Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster!

-Det er den beste hesten. Men jeg mener også at jeg har den beste kusken, sier trener Steinar Holm.

Luciano skal ut i et løp for stallansatte i V65-omgangen på Bjerke onsdag kveld. Og det er 20 årige Mette Fløttum treneren skryter av.
-Hun er en svært fornuftig kusk som tar de rette valgene underveis. Jeg skal slett ikke mase på henne og gi henne noen kjøreordre, sier Steinar Holm til Dagbladet.

Toppform

-Luciano er i toppform. Det viste han sist i mye hardere selskap enn det han møter denne gang.
Det må være en veldig bra vinnersjanse, sier Holm.
Mette må finne en rygg rundt den første svingen. Så får vi se hva hun gjør, om hun kjører mot teten, sier treneren som er kjent for å gi sine stallansatte mange sjanser i løp.

Strøket inn

Sjuende spor bak bilen er i utgangspunktet temmelig drøyt. Men nå er Ludciano strøket inn et spor på grunn av en strykning. Det er en klar fordel.

Generasjonsskifte

Det har vært litt stille rundt den dyktige treneren den siste tiden.
-Jeg har et generasjonsskifte på stallen. Det står flere talentfulle tre-åringer her nå. Jeg tror vi skal få det mye moro utover året.
Men først er det Luciano og Mette for alle penga, avslutter Steinar Holm.